uf, to jsem si fakt oddechla, ze jsem tu nasla nekoho s podobnym nazorem. Clanek na me zapusobil kladne - nikde tam preci nebyla zminka o posazovani 2 mesicnich deticek na nocnik a jejich muceni. Naopak, bylo jasne popsano opirani tela a uvedeno, ze mozna tento postup neni pro kazdeho. A ze jim to doma vyhovuje, tak proc ne? Podivejte se, jak bylo nedavno (a ruku na srdce leckde jeste i dnes) "divne" nosit dite v satku - story o tom, jak si kazi pater a ja nevim co vsechno. A vida, ted se zda, ze ten humbuk trochu utichl, satky jsou videt trochu vic, asi jsme si zvykli... O takovemhle postupu jsem se docetla dnes vubec poprve, takze je to pro me urcite vec k zamysleni, ale kazdemu co jeho jest. Kdo jsem ja, abych nekoho kritizovala za jiny pristup? Taky mam trochu pocit, ze se nas vyrobci vsemozneho deckeho zbozi snazi neunavne "masirovat" novymi a jeste lepsimi vyrobky leckdy za hrisne penize, ale uz je prece na kazdem z nas, abysme si vybrali, co nam vyhovuje a co ne. Je mi proti srsti utocit na nekoho za zverejnene nazory, je proste videt, ze kazdy jsme jiny a muzeme si svobodne vybrat a prizpusobit potomkovi, jestli nocnik nabidnout ted nebo az nekdy pozdeji. TO JE PRECI NA TOM TO FAJN!
Předchozí