a to až do samotného porodu, takže naprosto chápu, že se někdo za volantem může cítit jistě! I když mé těhotenství bylo problémové, připadalo mi to jako nejvhodnější způsob cestování. Především bych vyzvedla dvě věci a těmi jsou rychlost a klid!!! Tím klidem mám namysli KLID OD SPOLUCESTUJÍCÍCH! Proč? Asi v 7.týdnu těhotenství mne totiž velice nevybíravým stylem upozornil jeden starší pán na to, že ve svém věku (27)nemám nárok sedět v tramvaji. Nikomu bych nepřála slyšet ty nadávky - HNUS!!! Opravdu mi ten den bylo velice špatně a hlavou se mi honily černé myšlenky o třetím potratu :-(((, proto jsem si sedla! V té chvíli, kdy se do mne zmíněný muž tak "obul" jsem ale neměla slov, jen jsem se třepala a nezmohla jsem se na slovo (jindy jsem výřečná až moc). Od té doby (už je to rok a 4 měsíce) jsem MHD nepoužila a všude se dopravuji autem. Pravda je, že ne na takové vzdálenosti jako pisatelka příspěvku, ale i tak ji naprosto chápu! Myslím, že žena ví, co ještě v těhotenství zvládne a co už je příliš! pro mne bylo příliš zbytečně se rozčilovat :-)))! Takže ZDAR VŠEM ŘIDIČKÁM těhotným i netěhotným! Lenka
Předchozí