ahojky holky tak cestovat či necestovat?,, soběma dítkama v bříšku jsem cestovala a pohoda.A teď? jeli jsme jen do Jizerek na chajdu.Nevim zda to bylo tím či oním,hned druhý den jsem skončila s krvácením v Jablonecký nemocnici.Dneska jsem se přepravila do Prahy a celou cestu se potila,co se stane.Doufám,že jsme to přežili.¨Jinak chci poděkovat porodnici v Jablonci.Teda tamním sestřičkám a lékařům.Já jakožto odpůrce nemocnic jsem byla opravdu nadšená.Nejen že prostředí v týhle nemocnici..porodnici je moc příjemné,ale hlavně personál od lékařů přes sestry,uklízečky a sanitáře byl úžasný.Všichni byli milí a moc hodní.Tak Vám všem děkuju.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.