Mě se první ptali, jestli je těhotenství chtěné.. O potratech se pan doktor nezmiňoval, ovšem ani o životosprávě apod. A ptal se jak mi je:-). Průkazku dávají v 11 týdnu všude, prostě do té doby je to padesát na padesát. A klasická medicína se řídí svými tabulkami a výsledky statistik. S tou opatrností bych to nepřeháněla, pokud vím, máme se vyhýbat rizikovým sportům, kde hrozí riziko pádu či srážky. Jinak můžeme pokračovat v tom, co jsme dělali už před tím, s tím že se nesmíme uštvat. Já osobně jsem vynechala brusle a snažím se to nahradit chůzí. Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.