Ja jsem mela v tehotentvi celkem dost problemu, uz od 7tt jsem doma na rizikovce a poradne ridit auto me donutilo prave tehotenstvi. Musela jsem pomerne cato navstevovat lekare a cesta autobusem pro me byla utrpenim. Manzel se take vzdy nemohl uvolnit z prace a tak me nezbylo nic jineho nez zacit ridit. A vse je OK. Za volantem je mi dobre, nemam zadne nevolnosti jako v buse, kde je vydychany vzduch a neohleduplni cestujici. Malemu v brisku se to take libi, prestoze je pres den hodne aktivni, tak v aute je v klidu. A ze bych byla mene pozorna, jsem si nevsimla-34+5tt.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.