| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kočárkové patálie

Všechno se může stát, akorát je mi líto tý maminky co si ten nezatáčející kočár koupí v bazaru!!! Na to by snad měla být nějaká sleva, a ne se chlubit s tím, že ho prodáš za skoro nákupní cenu.Já měla taky story s kočárem: měla jsem také tříkolku, byla jsem s ní maximálně spokojená, bohužel mi ji ukradli. TAkže jsem naklusala do bazaru, že si pořídím již nějaký strší model, zkrátka jen takový kočár na doježdění. Škoda mluvit, dle mého se trojkolce nic nevyrovná, ale horší bylo, že v bazaru mi prodali 2x poškozený kočár, takže se lítalo, měnilo,všichni byli otrávení, nejvíce samozřejmě prodavačka. Hrozně se divila, jak je to možné. A ono je, jak vidím, jsou i tací, co daj poškozenej kočár do bazaru a ještě o tom napíšou. Nic ve zlém, ale já bych na to žaludek neměla. Ahojky!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.