Jo a na vase ubohe deticky, budouci pany tvorstva ceka ve svete spousta, ale spousta nastrah... och...
Kdybyste sve deti vychovavali normalne, jak se chovat take k jinym tvorum, kteri sdileji svet s nami, tak by se stavalo mnohem mene excesu s pokousanym ditetem. Kdyz ma nekdo nevychovaneho psa a neda si na nej pozor, tak je to blbec. Ale rodic, ktery ma nevycvalaneho spratka, ktery si dela co chce i proti pouceni, ze psi nejsou lide a mohou se branit diteti, takovy rodic a jeho spratecek je z obliga, ze. Vzdyt ten pes mel mit na hube mriz....
Co kdybych nakopl kazde dite bez dovoleni obtezujici meho psa a vyvolavajici tak nebezpecnou situaci (nahubek u vetsiho plemene nehraje roli, pes casem zjisti, ze se jim da poradne prastit, az diteti krupne treba rucicka...). Vetsina deti, ktere prichazeji obtezovat meho psa maji rodice kdesi o 100 metru dal a vubec je neposlouchaji. Mam pak byt hnan k zodpovednosti ja, kdyz psovi neni prijemne, ze na nej hrabe jakysi priblbly nevycvalany spratecek z cizi smecky a tak se ozene kosikem a diteti da poradnou pecku do brady??? A co rodice?? Ti z dalky cuci a akorat rvou na me a ne na svou nevychovanou ratolest. Jako by si taky to sve detatko nemohli ohlidat a vychovat.
Předchozí