já mám syny dva. Starší spával se mnou v posteli and do dvou let. Pak těsně vedle ve své postýlce a usínal, že mě držel za ruku. Jinak to u něj nešlo. Sice jsem se moc nevyspala, ale hlavně jsem se vyspala alespoň trochu:-) Druhý syn bude mít teď rok. Od narození spává ve své postýlce. A sám. Spí celou noc. Nádhera. Přes den se mnohem víc tulí, než svého času starší. Ten měl tělesný kontakt v noci. Oba mi připadají dostatečně draví a seběvědomí. Což si myslím, je dáno mimo jiné i náturou. Takže podle mne záleží spíš na tom, co vám oběma bude víc vyhovovat. Osobně doporučuji co nejvíc o tom mluvit - což děláš:-) a přečíst si různé knihy. Pak si budeš moct nejlépe udělat svůj názor:-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.