tak jestli to bylo na mne :-) Tak prosim pekne ja opravdu dite do postylky odhodit nemohla, nebot by se mi uskrabalo k smrti. Takze ja radsi riskuji SIDS, v noci kojim (aby dite alespon trochu spalo a ja spala s nim), nebo alespon dite s dudlikem drzim za horni koncetiny svyma rukama, dolni koncetiny ditete taky obcas reguluji :-)a tez u toho spim na pul oka. Kdybych mela cely prvni rok (nebo do kdy hrozi SIDS) stat zadou noc u postylky a drzet dite za vsechny 4 koncetiny, tak jsem asi chobotnice a k tomu hooodne nevyspala chobotnice, nebot ve stoje spat neumim. A dite ? To by samozrejme nespalo vubec, nebot se drbat prestalo vzdy jen u kojeni a to jsem vazne zkousela uplne vsechno :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.