Rodila jsem jednou v porodnici. Po první zkušenosti už vím o co jde a co by se mohlo pozměnit, ale stejně bych zase rodila v porodnici. Popis porodu doma mi místy připadá až nevkusný, i když racionální a malé děti by měly být poučeny na úrovni " Krtek porodníkem". Škoda, že tu není příspěvek maminky, která nějaké komplikace při porodu doma měla a jejich řešení. Porod doma je určitě velký stres, takže komplikace z tohoto důvodu nejdou vyloučit. Určitě bych ale od porodu vyloučila kamarádku, která mluvila chraptivě, protože byla právě nachlazená. Tu bych tam já určitě nechtěla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.