To jo my to tak měli domluvené - nadstandartní pokoj (manžel měl i domluvenou dovolenou, hlídání naší kočky bylo domluvené), ale jak naschvál byl obsazený. Bohužel to nejde nijak zarezervovat, myslím, že je to tak stejné ve většině porodnic :( Uvolnil se až den před mým odchodem a na jednu noc to už nemělo význam se stěhovat. Jinak si nemůžu na nic v porodnici stěžovat, když jsem něco nechtěla tak mi to nenutili, když jsem něco chtěla tak mi vyhověli :) - zjednodušeně řečeno ale bylo to tak. Jen po porodu jsem byla nějaká smutná a strašně se těšila domů. Porodům doma fandím. Chápu ty co se tak rozhodnou, ale i chápu ty co raději rodí pod dohledem porodního personálu a dokrorů. Mít rovnou možnost volby by řešilo všechno. A jinak já žádný porod jako dítě nikdy něviděla ani v televizi a stejně jsem se bála porodu "jako čert kříže", ve 20 jsem prohlašovala že dítě teda nikdy ani náhodou a ládovala se antikoncepcí a ještě trvala na kondomu. Jak leta utíkala, tak jsem pomalu názor začala měnit a definitivně ho změnil až můj manžel. :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.