Milá paní Doktorko, Je mi 25let a mám malou tří letou dcerku(zdravou) Před měsícem jsem byla na vyšetření v genetickém centru kde jsem podstoupila odběr krve z pupečníkové šnury.Vyšetření proběhlo dobře. Asi za 14dnu přišlo poštou oznámení,že vyšetření dopadlo dobře a že je výsledek negativní.Vyšetření se provádělo na základě trojitého testu,který nedopadl dobře. A kde byl podle doktora down.příznak a nebo spinu bifinu.Mužete mi poradit jestli je ještě nejaké riziko těchto příznaku i když výsledek dopadl dobře. Děkuji Vojáčková
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.