Na Chodských jsme nebyli, původně jsme plánovali, že zajedem alespoň na chvíli, ale přijela po 3 letech bývalá spolužačka. Občas si sice spolu písnem přes ICQ, ale návštěva je návštěva. Byla jsem moc ráda.
Intern. stránky rodina zatím nemáme. Já jsem totiž úplnej počítačovej začátečník. Ale láká mi to moc, vím že počítač je nutnost. Říká mi to i manžel, ať s tím něco dělám. Asi začnu. Myslíš, že bys mi mohla nějak naťuknout jak si je zřídit? Manža by mi učitě pomohl. Vy máte stránky veřejné?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.