| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bety veřejné je nemám ale zažádej si o přítele.Máme je na http://rodina.cz/janinka1981.Jinak založení není těžké zvládneš to sama.Na změně registrace si najdeš jak chceš aby se ztránky jmenovaly.Třeba http://rodina.cz/bety.Pak zadáš jměno vaší rodiny.To se měnit dá ale to jméno ztránek už ne.Až ti to v registraci ukáže jak se vaše ztránky jmenujou,tak si je najdeš a různě upravuješ.Na to už přijdeš sama k tomu mažela nepotřebuješ:-)).Když něco nebudeš vědět napiš mi klidně mejlík nebo sem ráda ti poradím.Jen ještě jednu věc.Ty fotky které chceš v albu musíš nejdíve změnšit.Já to dělám tak že si nejdřív na ploše utvořím novou složku kam si upravené fotky uložím aby se mi nepletly mezi originálem.Zmenšuju je tak že pravým tlačítkem na ně kliknu dám upravit a pak snížím velikost na 30%.Jestli to jde na víc nevím ale takhle rozhodně jo.Zkus to nejdřív sama a když si nebudeš jistá jak na to tak mi řekni nebo manžovi.Přeju ti při tom hodně zábavy s tím zmenšováním se to trochu zdržuje ale když pak vidíš ten výsledek je to paráda.Nejdřív se podívej ke mě pro inspiraci:-)))Tedy pokud jsi ještě žádné jiné neviděla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.