Bety nemáš vůbec zač.Já to dělám ráda.Od tý doby co jsem s manžou tak mě práce s počítačem baví.Navíc on se tím dalo by se říct živí.Stará se hlavně aby nám šel internet. Ty jo půl jedný a já ještě nespím.Spala bych ale manža mi probudil při hledání peřiny čož bylo před hodinou a já od tý doby nemůžu usnout.Tak tu dřepím a drbu.Ještě jsem nakrmila Honzíka.Taky tu mám horu žehleního ten kdo to vymyslel by zasloužil metal vid´? Jak se jmenujou tvý děti máš je jenom ve zkratce. Mám v Holýšově známýho no teda spíš manželovo bejvalýho kolegu. Od zítřka budu slaměná vdova manža jede jako každý rok do Hoštic na Stodolu Michala Tučného a vrátí se až v neděli.V pátek budeme s Honzíkem "sirotci" protože tchánovci odjíždí na dovču tak si budem užívat.Abych řekla pravdu tak se docela těším jak si od všech odpočnu.Nikdo mi nebude říkat co mám dělat no prostě balada.Budeme si vegetit.V pátek se ještě chystám ke kamarádce do Kdyně ta má měsíčního Pepíčka tak k tomu všemu budem lítat po návštěvách. Plánujete ještě mimčo nebo už ne?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.