Souhlasím, taky se mi to zdá trošku přehnané. Ona je taky trošku otázka pohledu, co kdo považuje za splněné. Pro někoho je znalost říkadla, když malý doplní poslední slovo verše, pro někoho, když odříká básničku. Taky by mně zajímalo, jestli se vůbec dokážeme ve třech letech obout. Zatím o tom nemůže být ani řeči. Napřed jsem z toho vývoje chytla těžkou depresi, ale ta už mně opustila. Hlavně, že je Vojtíšek šťastný a spokojený. A celá ontogeneze ať jde někam (ale stejně budu pořád sledovat, zda je "popředu nebo pozadu").
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.