Ani my jsme se s manželem nemohli shodnout. Taky byl proti drahému kočáru přesně jak píšeš. Taky jsme v té době byleli na kopci a taky jsem chtěla ač matka být pohyblívá a nestrhaná a třeba i jinak než jen ve sportovních botách. A tak jsem byla neústupná a prosadila si tříkolku Quinny Fashion za 14 000,- i s autosedačkou. Ještě 14 dní po porodu mi při procházkách nezapomněl okomentovat všechny ty podle něj "staromódní a obyčejné kočáry, které mě by nikdy nebyly dost dobré". Ale pak brzy zjistil, že složit náš kočár do auta je pohoda, vytlačit ho na náš kopec je přeci jen o dost snažší než vytlačit tam kočár mé kamarádky Ivety, který mi také doporučoval, protože byl levný. A taky že s naším kočárem můžem do města i lesa a že teď, když už ho malá nepotřebuje vypadá pořád jako nový a za 6000,- jsme ho nedávno prodali. Sedačku zvlášť za 1000,-. Takže nás Terezčino kočárování vyšlo celkem sakumprásk na 7000,- tisíc. Touto optikou se počáteční investice fakt vyplatí. NEDEJ SE, TY S TÍM BUDEŠ DENNĚ JEZDIT!!!Držím palce
Ě
Předchozí