No jasně s tím souhlasím. No jen prostě nehodlám platit ten management těm stavebním firmám. Mám takovou teorii, když někdo plánuje stavbu, koupi bytu apod neplánuje to většinou "na příští pátek odpoledne", ale několik let. A tak už v průběhu těch let si můžeš zjišťovat od známých, na kterýho Frantu je spoleh a na kterýho ne. Kdo má kontakt na dobrý a šikovný "východní sousedy východních sousedů" a tak. Já mám takhle "schovanýho" zedníka a obkladače z poslední rekonstrukce, jenomže obkladačovi je přes 70 a tak se sobecky modlim za jeho zdraví, je fakt geniální. Najít lidi a koordinovat práci myslím zvládne každej. Znám lidi, kteří opravdu nejsou chudí a k zednické lžíci mají skutečně namíle daleko a taky šli touto cestou a nakonec byli velmi spokojení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.