Týjo, já tak po těch domečcích pokukuju, ale jak to popisuješ, tak mám pocit, že si se svou "odvahou" taky nemůžu dovolit jít do domku:-) Normálně když není na noc doma manžel ani dítě, tak tu vůbec nemůžu zabrat, usínám kolem pátý ráno:-/ Mám dojem, že můžu být dost vděčná za naši nevděčnou bytovku:o) A to jsem, prosím, třiadvacet let bydlela v rodinným domku v úplně prťavoučké vesničičce:-) Ledaže bych se překonala a pořídila si proti svému přesvědčení dogu:-) M.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.