Tak o psu jsem už taky přemýšlela :) (jen čistě akademicky - dokud ho jednou na nás nevymručí dítě, tak do baráku si nic takového nenasadím :). Jen by nesměl štěkat za každou myší, která přeběhne po zahradě, to by pak nemělo smysl. Jo, jo, v paneláku jsme měli papírové stěny a ani jsem si neuvědomovala, jaká to byla výhoda. Já se totiž díky tomu cítila docela bezpěčně, protože jsem věděla, že kdyby bylo nutno, tak se dovolám minimálně poloviny baráku. Tady bych se mohla uřvat a nezdechla by po mě ani myš..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.