Vlaštovky a Amazonky :-), žrala jsem je tak, že jsem dokonce na prázdninách nutila ostatní členy rodiny, aby si se mnou na ně hráli (a to tak, že soustavně, žádný půl hodiny denně), rozdělili jsme si námořní hodnosti, já nakreslila mapu toho údolí Vltavy, kam jsme jezdili, s vlastním názvoslovím, dokonce i směrový světla při přistávání s lodičkou jsem tehdy zkoušela...jo romantika :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.