Jo, s těm jinými učebnicemi máš pravdu. Dřív se pro jód skutečně používalo i J.
Ovšem taky souhlasím s Hannah, takové návody jsou k ničemu. Třeba zrovna mlíko jsem mohla pít jen několik poměrně krátkých období v životě. Po kefíru bliju kdykoli, natož pak v těhotenství. Než bych pila čaj s mlíkem, radši ho nebudu pít vůbec - pro mě je to pak hnusný kloktadlo bez chuti. Navíc mi čaj a kafe (který nepiju) vysloveně doporučovali kvůli tlaku (když mám 90/60, tak je to hodně).
Nejmíň jsem přibrala v 2. těhotenství - 15 kilo. Jinak vždycky kolem 20 kil. A ne že bych se přežírala. Jenže i tak jsem mívala před porodem 65-68 kilo (na 163 cm výšku). Nikdo připomínky neměl, protože asi koukali jen na tu váhu, a už si nespočetli přírůstek. No, musela jsem nejdřív přibrat těch cca 10 kilo, co jsem měla pod "doporučenou" váhu. :-))))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.