Přemýšlím čistě teoreticky nad tím, jak to provést, když matka potřebuje narychlo převézt dítě taxíkem a záložní autosedačku vůbec s sebou nemá. Navíc nejsem přesvědčena o povinnosti taxikářů vozit v kufru sedačku pro dítě :-)) A proč nejsou pásy v autobusech? Jenom proto, že je poměrně velký? A jak tam přepravovat miminko jinak než v rozměrném kočáru? Já jsem se synem jezdila vždycky vlakem (autobus ráda nemám), ale co maminka ze zapadlé vísky? Fakt by mě zajímalo jak výše uvedené řešit a přeji vám všem pěkný den! Riana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.