S tou maltou a tak Ti sice neporadím, ale někde jsem četla, že se to stává - bohužel už si nepamatuju, jestli to něco znamená nebo ne. Jinak mě bylo tuhle dopoledne nejlíp, když jsem k snídani snědla smaženou klobásu z friťáku v kempu u stánku, ze které ještě kapal ten přepálený omastek - mňam... jinak mi vždycky dopoledne bývá šoufl (ještě teďka) a mám těžko v žaludku, ale po té klobáse jsem byla naprosto v pohodě. Pak mi taky takhle prospěl k snídani feferonkový guláš :o)))) Taky si myslím, že je důležité jíst, na co má člověk chuť a snažit se přitom řídit heslem "Všeho s mírou" - ale co dělat, když zrovna žádný Míra není po ruce? :o))))))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.