Naprosto souhlasím. První tři měsíce jsem strávila pouze na vodě a suchých rohlíkách (které již nemohu ani vidět), veškerou zeleninu a ovoce jsem nemohla jíst, i jen po pouhé myšlence se mi obracel žaludek. Střídavě jsem zvracela, ale většinou mě doprovázel pocit plného žaludku a stálá nevolnost - fakt hrozný. Od čtvrtého měsíce jsem vytouženě očekávala zlepšení - nic moc, naposledy jsem zvracela minulý týden a má celodenní nevolnost je asi jen o stupínek menší, ale stále tu. nejvíce mi chutnají polévky - pozor pouze domácí výroba. Jediné pozitivum mého jídelníčku je, že nemohu vůbec sladké. Jím jen to co můj prcek schválí a už teď se těším až si budu moci vychutnat své první normální jídlo. Nevím ale kdy to bude, sestra právě porodila, ale kvůli trápení malého s prdíky je opět na dietě. Tak se držte!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.