Tak na Veltrusy jsem si vzpoměla teď tady po přečtení tohohle příspěvku, poprvé (?) po cca šestadvaceti letech! Rodiče mne tam vzali jako (skoro) tříletou a dodneška si to pamatuju... Tedy spíš, dneska jsem si na to vzpoměla. :-) Bohužel už nemůžu říct, jestli jsem tam někoho něčím vyrušovala, ale rozhodně se mi to líbilo. Někdy v té době se mnou taky navštívili Kuks a o něco málo později klatovská kasemata. Myslím, že nám nikdo nikdy nevynadal (nebo si na to nevzpomínám a rodiče mi to tají...zkusím zjistit!) a prohlídky se mi docela líbily. V pubertě mne vášeň pro historii přešla, takže dceru asi hnedtak po zámcích vláčet nebudu, jen chci říct, že ne pro každé malé dítě je prohlídka zámku utrpením! ... a to říkám ne jako matka, ale jako bývalé malé dítě!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.