Ivule,myslim,ze to mas spravne. Jak jsem to ted pochopila z ty televize,kde to ukazovali a moje kamaradka mi to tak potvrdila, tak horni cast by mela jit za sedacku(vajicko) a dolni cast pasu by mela jit pres nozicky Ted jsem se do toho zamotala,potrebovala bych jit do auta a zkusit si to :-). Doporucuji jeste jednou prohlednout navod a vyzkusit to. Tak jak jsem to delala predtim (nespravne) se totiz sedacka trochu vyklala a ted uz se nevykla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.