Ahoj holky, je to asi riziko, ale je to krasne riziko. Kdyz vidim ty stare zapskle lidi kolem, myslim ze je pekne videt starsiho otce, matku na sve dite, Ja byla na sveho otce pysna, i kdyz me pocal v 53 letech. Ve skolce mi rikali, Prisel si pro tebe dedecek!! V zivote jsem si neuzila tolik srandy, jako se svym tatinkem. A mel na me cas, - byl v duchodu. Deti mam starsi, nejmladsiho 11, nejstarsi 17. Obe na me tlaci mit miminko. Nemaji mozna rozum, ale predpokladam , ze me jen tak neopusti, ostatne muj otec zemrel, kdyz me bylo 33. Mam praci, penize pocitam, ale usetrit se da vzdy, aspon trochu. Nebudu resit co bude, az bude, je to stejny nesmysl, jako nejezdit metrem- protoze teroristi.,
Na otazku dcery,ze me desi, az diteti bude 20 a me 60let mi rekla :Mami, taky tu budeme my a jsme rodina.
Mame byt v praze, deti maji stavebni sporeni, mame chatu, bylo by mile tam zit, a v pripade potreby prazsky byt pronajmout. Nemyslim si, ze je dobre hned vse detem odevzdat, rozdat se do posledni kapky.
Kde zustane prima mama, kdyz bude vysata jak hadr?
Deti muzou mit samostatnost a ja svuj zivot, pak mi treba ten zadek jednou utrou a jeste se mezi sebou o to budou prat.
Předchozí