| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se zbavit dudlíku?

Danielo,

ja tedy mohu napsat, ze kdyby mi nejaka kamaradka, ktera videla dceru s dudlikem, rekla, ze se ji to nelibi, moc by mne to bolelo. Osobne se mi taky nelibilo, ze dcera ma zdravotni problem a ze dudlik byl jednou z veci, ktere ji utesovaly, aby treba alespon trochu v noci ci pred den spala. Jo, nelibi se mi vubec, ze dcera musela bejt necim utesovana, ze neusnula bez neceho, at uz to bylo kojeni ci dudlik.

Je to vazne prima, kdyz tu nekdo napise, jaka je hruza, kojit dite pres tri roky a ted zase koukam, ze se tu lidem nelibi, ze maji dudliky. Ja padam :-))

Mno, a ze se Ti vratilo neodudlikovane dite je stesti:-) Nikdy nezapomenu, jak jedne sppici mamince dite sestra odnesla z postylky a klidne, bez matky vedomi dite naockovali. Kdyby treba melo to dite ockovani zakazano uz pred narozenim, tak co by potom delali, az by dite melo reakci? :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.