Naprosto s Tebou Karle souhlasím.Náš soused byl podobnej pomatenec.Nadával nám když jsme ho potkali,urážel a časem docházelo i k napadání(i dětí)(žduchnutí,kopanec,pohlavek)Jednou jsem se večer vracela z práce a on šel naproti mě,uhnout nebylo kam a on mě chytil pod krkem a sprostě nadával.Protože jsem chodila na kurzy sebeobrany vyprostila jsem se a když se mi podařilo ho přimáčknout ke zdi,řekla jsem mu,že jestli to udělá znovu dopadne hůř.O tři dny později se ůtok zopakoval.Použila jsem paralyzer a zavolala policii.Nic se mu nestalo,ale od té doby se mi vyhýbal.
Nášeho kluka jsem do sebeobrany zapsala taky.V dnešní době jsou ti slabší a hlavně bezbranní na tom bídně.Zastávám oko za oko....Zní to krutě?Možná,ale dnešní doba je taková,nenechám otloukat,urážet ani sebe ani svoje děti.Myslím si,že je spousta lidí agresivních i proto,že jim dělá dobře když vidí,že ten druhej se jich bojí.Nedávejme jim šanci a braňme se.(všemi možnými způsoby)Podotýkám,že to byla první a poslední osoba,proti které jsem se takto bránila.
Předchozí