May - já ale nikoho nepřesvědčuji o vtipnosti... Jen reaguju na trochu jedovatý příspěvek. Baruska už v něm nevyjadřuje jen svůj názor - ale už Esssi soudí a do jisté míry odsuzuje. Mě se zas nezdá příliš zodpovědný, když má někdo nakázáno kvůli vysokému tlaku a oteklým nohám v těhotenství ležet a chodí na dlouhé procházky po lese... nebo prostě za každou cenu vše zvládá. Neříkám, že je to případ Barusky - neznám, nevím - nemohu posoudit - ale z jejího psaní to prostě cítím. Jo a stím humorem a nadhledem je to spíš myšleno tak, že není potřeba brát všechno tak vážně - trochu odlehčení je potřeba jinak bychom se kolikrát zbláznily - nejde jen o těhotenství - ale třeba taky pubertu našich dětí, či období vzdoru batolat... Barusko - to s tou línou tlustou prodavačkou lahůdek jsem zase nepochopila já. Beru zpět - asi máš smysl pro humor, ale jiný než já :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.