Díky za odpověď. Kojím plně (5 měsíců) a jsem odhodlaná kojit co nejdéle. Naše Kristýnka zatím jako náhradu za dudlík bere cucání plínky nebo hraček (nicméně už jsem udělala jednu špatnou zkušenost - dřevěná hračka, jejíž výrobce tvrdí, že má atest pro děti, se tváří přírodně, ale po důkladném ocucání nechala na bílé košilce barevné fleky! Nenapadlo by mne, že dám nakonec přednost umělé hmotě.) Dudlík jen lehce ocucá a s úšklebkem vyplivne :-), takže ho máme zařazený také mezi hračky. Asi to budeme mít v některých obdobích náročnější, ale asi už s tím nic nevymyslíme. Podle toho co lidé píší tady v diskusi, tak zase aspon nebudeme muset absolvovat odvykací martyrium:-) Přeji hezký den.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.