| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

teda, ten je jak namalovanej :o)
My jsme se včera vrátili z dovolený, tak taky přikládám čerstvé fotečky(nemohla jsem se rozhodnout kterou, tak obě:oD)
hm, přestěhovali jsme se, do Králova Dvora (hned vedle Berouna) teď bydlíme kousek od našich(ale ne zas takovej, abychom je měli pořád doma:) krásně mi to vyhovuje s hlídáním atd.(teď co jsme byli pryč, tak nám obstarávali kočky..)
Jinak Kryštůfek je moc hodnej.. teda někdy zlobí, ale je to takovej pohodář, brečí jen malinko, ale spolehlivě ho rozzuřím, když mu vezmu něco, s čím si právě hraje-v tomhle je fakt hroznej vztekloun.
Hele ty jsi říkala, že jsi z Trhanova, viď? Bratranec tam měl 30.7. svatební hostinu v nějakým tom stavení..nevim jak se to jmenuje, ale dělají se tam prý školy v přírodě. A všichni na tý hostině jsme chytli salmonelózu(manža musel být 14 dní na neschopence:( já jsem ji taky měla, ale naštěstí bez žádných příznaků. A ještě se to naštěstí nepřenáší kojením, takže Kyri nic nechytl.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.