Ahoj Cizinko,
za "omezence" a "slepici" jsi označila Ty mne, tak se mne neptej, jakou mám radu na omezenece.
Moudřejší ustoupí. Na samotě nebydlím, představivosti mám ažaž. Nikoho jsem osobně neurazila, jenom jsem si DOVOLILA NAPSAT, že se mi článek NELÍBÍ a hotovo. Tento názor prostě nezměním. Autorka mne začala označovat za "slepici" a "omezence", případně za "suchara" - asi nemá jiné argumenty a nesnese kritiku.
Bohužel (a to jsem psala Miladě a Libíkovi - podívej se na moje příspěvky) jsem neměla více zkušeností s vedením diskuse, takže jsem měla nutkání svůj postoj neustále obhajovat a něčím dokazovat. Už to dělat nebudu - humor této autorky mi prostě nesedí. Bohužel jsem si myslela, že se to dá napsat a setkala jsem se pouze a až na výjímky s tím, že se na mě všichni "vrhli" jak na vetřelce.
Hrozně by mě zajímalo, na základě čeho si myslíš, že mám "omezenou představivost". Nenapadlo Tě, že bych to zase já mohla brát jako urážku? Vždyť mne vůbec neznáš - to budeš soudit podle toho, že se mi náhodou nelíbí nějaký článek? A vůbec, pořád se tady bavíme o nějakých "imaginárních" činech a kdovíčem ještě, ale: napiš svou zkušenost - jaké jsi měla těhotenství Ty? Popsala bys jej jak to udělala Essi?
Irena
Předchozí