Já přišla na to, že jsem těhotná díky (:)) mykóze, kterou cca 3x do roka trpívám. Asi týden před menstruací jsem ji dostala - a stála, mrcha, za to! Vím, že když dochází ke zvýšené produkci gestagenů (v 2. půlce menst.cyklu či v těhot.), je prostředí v pochvě dajakým způsobem narušené a tedy taky náchylnější chytnout kde co. Má stará známá mykóza se ale za normálních okolností chovala vždycky jinak. Nikdy nebyla tak strašná a celkem úspěšně jsem se jí prevencí bránila! Proto mi to vrtalo hlavou.. Podezření se potvrdilo. Čekám, jaký ten malý člověk bude.. Zdravím a přeju úspěšné psaní..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.