Separacni pleny bych do zachoda rozhodne nesplachovala a ani jsem to nedelala, bala bych se ucpani trubek. Mam s temi separacnimi celkem zkusenost, nebot u syna jsem asi pul roku byla prakticky na latkovych (papirovky jen na noc). Coz mi opet pripomina, ze mit dite v zime (nas pustili z porodnice dne 1. ledna celej leden byly mrazy) a prat pliny je taky chutovka, protoze venku ty pliny zmrznou ze :-) Takze suseni v pokoji na susaku a i kdyz jsme meli tech plin asi 75 ks, tak jak cural a curak, kakal a kakal, tak jich bylo malo a manzel tehdy musel prinest takovej primotop, umistil ho k susaku topit. Opet velmi ekologicke.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.