No úzkostlivá sice jsem, ale v tomhle jsem se "jen" řídila doporučeními pediatrů či koho - že se má dítě přebalit vždy, když se počůrá. Ostatně - on si o to syn sám víceméně řekl. Protože jsem byla zelenáč zelenej, tak jsem si nechala v porodnici nabulíkovat, že pokud se dítě nepokaká, tak stačí přebalovat při krmení (už nevím jestli před nebo po), tj. po třech hodinách. Dodržovala jsem to. A bylo mně divný, proč mi dítě nechce spát, proč brečí a je nespokojený. Pak jsme začali přebalovat po každém učurnutí - a najednou byl klid. M.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.