Boženko,
radím Ti, nechej to být :-)) - pokud si chceš zachovat dobré nervy, tak nechej vykládat některé "místní" pisatelky, co budou chtít, protože pouštět se s nimi do nějakých debat zřejmě nemá význam.
Vrchol všeho je, že Tě začnou chytat za slovo a každé písmenko, které jsi napsala, Ti ochotně rády znovu zopakují a následně oponují, jenom aby si dokázaly, že ony mají pravdu nebo že zrovna ten jejich názor (a žádný jiný) je ten nejlepší.
Velice Tě obdivuji za to, že bydlíš na vesnici; dovedu si představit, kolik je to práce navíc (nejenom zde tak probírané topení :-)). Ale je pravda, že bydlení na venkově taky znamená klid, dobré sousedské vztahy a krásný čistý vzduch, pohled do zeleně na okolní pole a louky apod. Já bydlím na okraji velkého města v malém řadovém domku s dvorkem (bohužel nemáme zahrádku) - do města to mám 20 minut tramvají, která jezdí ve špičce každých 5 minut; mám zde možnost krásných procházek okolo řeky, sousedské vztahy nic moc, ale hlavně že bydlíme ve svém. Takže spokojenost :-)) - a ta je myslím ze všeho nejdůležitější, ať už bydlíš na vesnici (jako Ty) nebo ve městě (jako já). Každý podle svého.
Měj se moc hezky a krásný život na vesnici - přesně podle Tvých představ :-))- Ti přeje Irena
PS: některé pisatelky mají "patent na rozum", ale nic si z toho nedělej. Musela jsem také vystřízlivět.
Předchozí