| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

čusky
to víš že jo, vlastní je vlastní :o) akorát.. nevim, jak se u vás pohybují ceny za byty, ale nebylo by už lepší 3+1? kolik to má metrů, jestli se můžu zeptat.
My teď máme 3+1. takže obývák, kuchyň, koupelnu(s wc) a dva pokoje. jeden velký s oknem do zahrady, druhý menší s oknem do rušné ulice. Právě řeším dylema, jak je zařídím a kdo kde bude bydlet. Nejdřív jsem myslela, že Kryštof bude v tom velkém a my s manžou a počítač v tom malém. že jak časem přibyde další dítko, tak budou děti spolu. jenže pak jsem si uvědomila, že ale než to druhé bude schopno spát samo, tak taky nejdřív bude u nás, ale k nám by se pak už postýlka nevešla. Tak asi nejdřív my zůstanem ve velkým a Kryštof v malým. A až budou dvě děti( a relativně velké),vyměníme si pokoje. Jenže já nějak tuším, že druhý bude taky klučina a já si pak určitě ještě budu přát holčičku, tak nakonec my skončíme v obýváku a menší pokoj bude holčičí:o) ale to je až za dlouho. Teď nevím, jak mám zařídit ty pokoje, když vím, že se to bude časem stěhovat a měnit.. takže ještě stále máme část věcí v krabicích a bydlíme mezi holýma zdma (3 měsíce)obývák už máme naštěstí docela zařízený.

no nic, to je část mých starostí :o/

jinak kryštůfek je zase nemocný. v létě měl zánět močových cest a teď se potvrdilo, že tam ještě nějaká ta bakterie je, takže se to Dr. rozhodla přeléčit atb. když dostat do něj nějakou medicínku, je vždycky boj. Můžou být jakkoli ochucený, on to nesnese. tahle se má ještě dávat po jídle a on to z toho vždy skoro vyzvrací(dneska skutečně kousek vyhodil:o/ ach jo, taky kvůli tomu nemůžem na plavání :o/

tak se mějte hezky(jdu přebalovat:), ahoj bet

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.