Sylvo přečti si co jsem napsala o kousek výš. Nemusíme brblat u plotny. Ty možnosti jak něco změnit tady už jsou, stačí opradu začít u sebe. Jenže problém je, že je stále ještě minimálně 50% žen (hlavně na venkově), kterým toto uspořádání vyhovuje - asi tak jako někomu vyhovali před x lety komunisti. Zkrátka žádná práva = žádná zodpovědnost. A pak ti napíšou "já pro manžela ráda vařím, žehlím, peru, obskakuju ho atd atd". Žádné gendr studies s tím nic neudělají dokud ženy nezačnou samy u sebe a nepřijmou především tu zodpovědnost. Sakra taky přece dokážeme uživit rodinu ne? To je totiž to co ty chlapi berou jako svoji výsadu a pak jim těžko můžeš něčím oponovat. Řešení: obraťme si to já budu živit ty zůstaň an mateřské a uvidí se.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.