Bet nepochopila jsi to špatně.My jsme si mysleli že je to v ceně.Podlahy jo pokud je to dlaždice jinak za svý.Kuchyňskou linku říkal že je v ceně a pak manža přišel s tím že mu řekl že ne.Až na ty peníze mi to ani neva nejspíš budu mít rohovou to byl vždycky můj sen.Tak se mi snad splní.Jinak v úterý jsme si byli vybrat dlažbu do koupelny i obkladačky tak ta bude v modrým do předsíně dlaždice a do kuchyně taky a kousek na linku.Jinak to vypadá že v pokojích budou koberce prosazovala jsem do ložnice protože je to teplejší a navíc pod náma už byty nejsou tak aby nebyla taková zima.Jinak budem bydlet jak se jede na Draženov tam je takovej jestli to řeknu spráně komplex bytů tak v tom ne ale vedle jsou bytovky.Myslím že tam byla dřív vojenská jídelna.A hned za ní jsou dvě bytovky co se v ní ted´ dělají ty byty a jeden bude náš. Ještě opravili kasárna naproti letňáku ale ty jsou města a příšerně drahý.A už taky zamluvený.Ty dostali ti kteří si na městě zažádali o byt.Ale městskej byt bych nechtěla.Co jsem slyšela tak když ho koupíš tak 20let s ním nesmíš nic udělat natož prodat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.