| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Mami, jsi ráda, že jsi holka?

Ahoj Haluško,

souhlasím s Tebou v tom, že nelze všeobecně říci, že mezi mužem a ženou nejsou žádné rozdíly a že chlapi nic nedělají. Některý muž opravdu prostě potřebuje "jiný" druh práce.

Můj muž kromě svého zaměstnání (pracuje na směny jako elektrikář) dělá nástavbu na našem rodinném domku - a to prosím pěkně zvedá střechu a staví celé patro! (= 2 místnosti), žádné pokroví! Padnou na to jeho veškeré volné dny, soboty a neděle = práce na domě je naprostou samozřejmostí. Letos si vzal 14 dní dovolenou v létě a dělal jenom na stavbě. Stejně tak je naprostou samozřejmostí, že já se starám kompletně o všechno ostatní - vaření, praní, úklid, péče o synka + každý večer vydrhnout chodbu (bohužel je součástí přízemí a přes ni se chodí do koupelny a na záchod - jinak to vyřešit nešlo), po které on tahá materiál, případně kolečka s betonem a chodí nahoru. Stejně tak tomu bylo, když jsem byla ještě na mateřské (to pro změnu dělal terasu nad kuchyní = prostě pořád něco :-))). Někdy si říkám, že to nezvládne, že je to na jednoho člověka moc ... ale potom mi něco dodá sílu a já si řeknu: musíme to zvládnou, jsme přece dva, pomáháme si, tak to musí jít - natruc všemu a všem, kteří tvrdí, že jsme blázni ... (možná, že jo - já se tak ale necítím :-))).

Píšu to jenom proto, že každý je jiný a každý potřebuje opravdu jinou práci. Můj muž se hrozně nudí v zimě, když nemůže pracovat na domku - ale to zase občas něco uvaří nebo si přečte. Ale stejně jsem nejradši, když dělá nahoře a mě nechá být dole, protože si stejně všechno nejradši udělám sama (teda všechno ne - jasně, hahaha :-))).

Měj se moc pěkně a přeju pracovité muže každému podle jeho přání,

Afrikánka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.