| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Mami, jsi ráda, že jsi holka?

Ahoj Markéto,

díky za názor. Jsem ráda za pohled "odjinud" nebo z "jiné strany".

Jasně, že jsme se na všem vlastně domluvili předtím, než jsme ten domek začali opravovat nebo nadstavovat. Ale byla to domluva taková "nevyslovená" - nějak jsme si to rozdělili a ono to takhle funguje. Samozřejmě, že kdybych ty "běžné" domácí práce nemohla dělat (kdybych nedejbože byla upoutaná na lože), tak by se o domácnost a o syna staral on. Jsem ráda, že muž kromě té nástavby jezdí pro týdenní větší nákupy autem (perfektně ovládá nákup podle připraveného seznamu :-))- hlavně ty těžší věci (minerálky), abych to nemusela tahat.

Ale zase na druhé straně - on má vlastně štěstí, že jsme se potkali a vzali, protože mě domácnost v podstatě baví (musela jsem být v minulém životě asi uklízečka nebo květinářka, protože doma furt "lítám" okolo kvítek a budete se asi divit, mě dokonce baví uklízet, prát, žehlit apod.). Takže souhlasím, že jiné ženě by tohle asi nevyhovovalo :-((. Já než bych šla někam do společnosti (divadlo, koncert), raději jdu na procházku. Mně zřejmě přitahují muži, kteří dovedou takhle pracovat (nevím, jestli bych vydržela s nějakým "intelektuálem" - je to zajímavé, protože sama jsem vysokoškolačka :-)). A ještě něco - muž je bezvadný milenec :-)).

Ahoj, a díky, Afrikánka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.