Klary prizpevek me nahodou pobavil. Pripomnelo mi to meho sefa, ktery ma chronickou smulu na auta :o) kdyz ho nevykradou tak mu to nabouraj nebo mu selze nejaka soucastka... :o))
Ovsem po precteni prvni odezvy me zamrazilo. Proc tak silna slova? Nekdo tady psal, ze Jana se vyjadruje negativne i v jinych debatach, tak asi nebude zcela normalni. Takova mala zakomplexovana provokaterka, ktera na sebe potrebuje stuj co stuj upozornit.
BTW: prave kvuli takovym "inteligentum" jakymy jsou (zajiste slecny) Jana nebo Kacka jsem utekla z chatovacich a jinych, pro blbce snadne dostupnych serveru na Rodinu.cz a poridila jsem si ICQ. Prave proto, ze diskuse se tu vedou na urovni dospelych lidi a i kdyz pisatele ne se vsim souhlasi, neuchyluji se k hrubostem. A prave pro to, ze jsou si tady lide docela blizko.
Takze mile damy, pokud mate potrebu se vyjadrovat hur nez prasata, tak navrhuji, abyste byly spravcem serveru vylouceny a vase prispevky smazany.
Na Rodinu.cz nedam dopustit. Je to (a nejen) muj nejoblibenejsi diskusni server, i kdyz zatim rodinu jen planuji. Fuj!... to jsem se zas rozcilila :o(
Pa Verca-Kobliha
Předchozí