Ještě než jsem věděla,že jsem těhotná,tak mně začalo být hrozně špatně od žaludku, zvracela jsem a začala jsem trpět nechutenstvím. I když jsem těhotenství plánovala, tak jsem spíš měla dojem, že budu nemocná. Že jsem těhotná mě napadlo až když jsem nedostala menstruaci - a to jsem raději na ni ještě 2 týdny čekala - nikdy jsem ji neměla moc pravidelnou.
Tímto vlastně můžu vyvrátit teorii autorky příspěvku, která tvrdí, že zvracení a nevolnost si těhotné vyvolávají podvědomě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.