Monty, Agato, já bych je nenutila s námi jezdit kamkoliv, jen jsem se zasnila, jak ta Věra z VV se jde se svoji dospělou dcerou opít a já ve stejném věku jdu pro svoji dceru do školky. Jestli nejsem nějaká opožděná:o))). Prostě jsem si představila všechna pozitiva toho, mít v mém věku už dospělé děti:o). Jinak podle toho, že sn se v 11 od nás nehne na krok mám obavy, že na dovolenou s námi bude jezdit ještě ve třiceti:o).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.