Ahoj Gabco tak co jak se citis uz se ti to krati!!!!Necekas ,ze by to mohlo byt kazdym dnem a nebo ses v pohode?Ja jsem byla u lekarky pred par dny a ta mi potvrdila,ze maly uz je otoceny hlavickou dolu a je nizko,docela to citim protoze mne tlaci na cervix,ale ten je jeste zavreny.Takze uz pomaly cekam jestli to bude drive a nebo ne,protoze vim presne, kdy jsem mela plodne dny tak treba to bude fakt drive.No ,ale nechame se prekvapit.Tak se zatim mnej Ahoj.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.