Můžu říct,že jsem vždycky chtěla vychovávat svoje dítě sama. Dnes je mi 27 let, čekám své první dítě a nejspíš poslední. Myslím že mám už nejvyšší čas. Bohužel ihned po mateřské - 28 týdnech - budu muset do práce. Ne proto že bych přišla o kariéru, ale proto že za ty 3 roky bych se musela tu práci učit znovu a to už bude místo mě někdo jiný, výhodnější. A budu muset do práce hlavně proto že s malými příjmy neutáhneme hypotéku. Tu sme si museli vzít protože se nám nikdo o bydlení nepostará. Můžu být ráda že mi zaměstnavatel vyjde vstříc a nechá mě dělat na půl úvazku s relativně volnou pracovní dobou. Kdyby byly zmíněné "jesle", nemusela bych prcka vláčet s sebou. Auto nemáme, z finančních důvodů, takže to med nebude. Myslím že by "jesle" pomohli mnoha rodinám. Jedno je kariéra a jedno je fakt, že člověk co se naučí mu nemusí vždycky utkvět na celý život.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.