Ahoj
já jsem na Md, a protože na mě žádná práce nikde nečeká, byla jsem zaměstnaná na dobu určitou(jako absolovent "dobrovolně a na vlastní žádost"). A tak budu doma ještě dva roky a pak se uvidí. Jsem jedna z těch, kdo potřebují být s dětmi co nejvíc a co nejdýl, oni mě zatím potřebují taky. Ale nenudím se a neflákám se a nespoléhám jenom na příspěvky od státu. Od Martínkových 3 měsíců doučuju matematiku, odpoledne, ZŠ učivo, příprava k přijímačkám. Snad to někdo z čtenářů taky zkusí, není to špatné, ale tatínek musí být aspoň někdy včas doma a dvě hodiny má kluky jenom pro sebe.
Ale proč hlavně píšu. Reaguju na poznámku o korekturách. Dělala jsem odborné korektury pro časopis Planeta Země, je to pro ZŠ a SŠ. Bavilo mě to, ale časopis končí, a tak končím i já jako korektor. Ráda bych dělala tuto práci dál, ale netuším, jak se k tomu dostat. Psala jsem na pár redakcí, ale neodpovídají, případně nemají zájem. Pokud víte o nějaké podobné možnosti, byla bych moc vděčná za radu.
Taky mě zaráží pravopisný i slohový chyby v dětské knížce, ale kluci zatím sami nečtou...
V
Předchozí