Naprosto nesouhlasím!!!!!!! Mám, známého je mu kosek do 80ti, má jedninou dceru a ta mu i se třemi vnoučaty před lety emigovala do Austálie. Milej pán dnes chodí do internetový kavárny a s vnoučatama si vesele mailuje. Záleží na motivaci a promiň lidi, kteří jsou ve složitý situaci a nechtěj udělat něco pro to aby si našli práci si PODLE MNĚ SOUCIT NEZASLOUŹEJ.Taky jsem s hledáním práce pro tuto kámošku skončila. A taky pořád argumentovat tím "mám děti pomozte" mi přijde taky nefér, jsou lidi, kteří mít děti z nějakých důvodů nemohou a ty určitě neřešej jestli jim stát, kdyby se jim zadařilo, bude pomáhat, budou vděčný ZA TY DĚTI. "mít děti je požehnání"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.